Jméno:   Heslo:  
registrace
  
 
home   o fanaticos

Report z výjezdu do Olomouce

neděle, 27.10.2013 20:55
images/clanky/olo.jpg

Ve 12. kole Gambrinus ligy čekal na Slovácko výjezd do blízké Olomouce. Soupeř se nacházel v tabulce výše a mohl být považován za mírného favorita, nicméně Slovácko posledně bodovalo naplno se silným Libercem a Sigma ztratila body v Příbrami. Zápas jsme rozehráli smolně, když jsme už v 11. minutě inkasovali od Houska branku. Slováčtí hráči ale neztratili odhodlání a už ve 30. minutě srovnává hlavičkou do růžku Kerbr. Šokovanou Olomouc doráží Milan podruhé hned za dvě minuty, když propálí Blahu a obrací stav z 0:1 na 2:1! Ve druhém poločase přichází drtivý tlak Olomouce, v 55. minutě srovnávájí hráči Olomouce stav a i když se ve zbytku utkání tlačí do útoku, jejich snaha končí převážně v šestnáctce. Zápas tak asi zaslouženě končí remízou 2:2.

Podobné články

DIVÁCI: Podle oficiálních zápisů navštívilo utkání 4168 diváků. Návštěva na hezké počasí docela průměrná. Ze Slovácka nás vlakem či auty dorazilo do sektoru hrubým odhadem 130. Další desítky slováckých příznivců se nachází na hlavní tribuně naproti.

ULTRAS: Domáci si údajně připravili „beach party“ a asi i nějaké pyro, těžko říct, ze stejné tribuny a klece jsme na ně opravdu neviděli, a tak neumíme jejich aktivity specifikovat. Slováčtí fans si připravili sektorovku se srdcem a nápisem MY JSME SLOVÁCKO!, která byla doplněna modrými pásy.

SUPPORT: Jelikož se oba kotle nachází na stejné tribuně, neumíme zhodnotit výkon domácích fanoušků. Příliš jsme je neslyšeli, a to nás tam taky moc nebylo. Náš support byl docela vyvedený, fandilo se celý zápas, střídaly se chorály a i přes sprchu po prvním gólu bylo zase brzo veselo. Support byl narušen ze začátku druhého poločasu konfliktem se securitkou, která naprosto nesmyslně a bezdůvodně zasáhla proti dvěma stojícím fanouškům v sektoru. Situace se po pár minutách uklidňuje a vracíme se fandit.

POD ČAROU: Další problémy se vyskytly už před zápasem, když nebyli někteří fans vpuštěni vůbec do sektoru, údajně kvůli alkoholu v krvi. Třetí perličkou byla cena vstupenky, která byla místo avizovaných 70Kč nakonec 120Kč. Po protestech a několika telefonátech se nakonec cena snižuje na 90Kč a v průběhu prvního poločasu je nám vráceno 30Kč výměnou za jinou vstupenku (krytá vs nekrytá atd). Smutný byl trochu náš počet, v příjemném podzimním počasí a sobotním termínu se nás určitě v sektoru mohlo sejít o několik desítek více. Za týden nás doma čeká Dukla, tak se zregenerujte a v sobotu na svých místech!

Babu



Share |
Jméno Heslo
text
  • KEIKIN - 06.11.2013, středa, 20:20

    Přestal bych už fňukat nad rozlitým pivem. Poučme se z chyb a příště budem vědět jak se zachovat.

  • tiomisek - 04.11.2013, pondělí, 21:25

    http://www.ultras12.cz/navrat-ke-slovacku/2013/11/04/

  • tiomisek - 29.10.2013, úterý, 20:14

    kristýnka: A pak, český fotbal pro fanoušky!! KOKOTI! FUCK FAČR!

  • kristýnka - 29.10.2013, úterý, 13:02

    Hej toto bylo moc , kokoti Mně osobně dostalo to že mě řekli že jsem dýchala a nadýchala jsem 2 promile ( přitom kdyby aspoň si pamatovali tošku tak jsme byla na stadioně a vyšla jsem pro Kámošku) A hned jsem chtěla zpět a oni mě řeknou že jsem měla 2 promile že mě nemustí.. ubohost !! Pak mě poprosí Greif že ať zavolám policii že chce podat napadení .. Tak jdu za tyma čurákama a oni mě řeknou že jich nikdo nevola !! Nevím ale podle mě to v gambrinus lize nebude už lepší ..Sedím teda naproti našému kotly v sektoru domácích a co nevidím naběh sekurity bezduvodně..Nechapala jsem a nevěřila jsem mojím vlastním očím!!

  • FCSAdam - 28.10.2013, pondělí, 22:02

    http://www.youtube.com/watch?v=BrHpiCi1Uok http://www.youtube.com/watch?v=qgEVAGVYAlE&feature=c4-overview&list=UUhwhMfoLHva-WKDv6DqfU2Q

  • Šovkovskij - 28.10.2013, pondělí, 20:03

    Ještě k tomu alkoholu, je to docela paradoxní a absurdní. Čistě teoreticky, když si před zápasem dám jedno, dvě piva, tak mne na ten zápas nemusí pustit a při tom na zápasech se běžně pivo prodává... Jinak jsem rád, že až na tento exces v Olomouci se to bere rozumně, protože musím říct, že když to sleduju na výjezdech, tak nejen já bych se zřejmě na žádný ligový fotbal nedostal :-) Fakt je takový, že by lidi už na zápasy nechodili vůbec, protože už teď je ta buzerace docela slušná, přičemž návštěvy a atmosféra by na většině stadionů atakovaly v té Příbrami. A to snad rozumný člověk nechce:-)

  • Šovkovskij - 28.10.2013, pondělí, 19:58

    Babu: Já bohužel vím, jak je v naší společnosti, nejen ve sportu, snaha všechno ututlat, nic neřešit a nedělat si s ničím problémy. Nicméně, určitě by se to řešit mělo, kdo nic nedělá, nic sice nepokazí, ale taky nic nezíská a tohle je velký průšvih a pokud se nebude řešit, bude se stoprocentně opakovat, protože takoví hrdinové získají pocit absolutní nedotknutelnosti, sebejistoty a přesvědčení, že jsou nepotrestatelní. Jinak máš pravdu, že na tahu jsou ti poškození, kteří u toho byli... A ještě jedna věc, v Olomouci to není jen o securiťácích, co jsem si tak přečetl a zaslechl, i olomoučtí policajti jsou hodně vypatlaní.

  • Babu - 28.10.2013, pondělí, 18:10

    šovki: v návštěvním řádu je to určitě, takže kdyby se tím chtěl kdokoliv ohánět, má to pojištěné.. ožralí mně nepřišli, agresivní jo. Ono je to těžko, ono tam bylo dost klidnějších securiťáků a pak pár "bocuchačů", kdyby si totiž chtěli bouchnout všeci, určitě by to vypadalo jinak, naopak se to uklidnilo asi do tří minut od začátku konfliktu.. každopádně tady tato securitka byla děsná, to sou navybíraní jedinci jak prase!! A všecko si obhájí, víš jak to bývá.. určitě by bylo dobré to nějak sepsat a zveřejnit, udělat haló, ale to musí udělat lidi, co tomu byli blíž a součástí konfliktu.. každopádně třeba s dementama v Edenu se to srovnat nedá, tito byli eště v "pohodě", myšleno tak, že kdyby fakt chtěli bouchat či hrotit chlast, tak by to dopadlo mnohem hůř..

  • Šovkovskij - 28.10.2013, pondělí, 14:02

    Díky za info. Jednou člověk nejede a přijde o takový zážitek. Ten počet by měl být určitě lepší, ale nemyslím si úplně, že kdyby nás, Vás, tam bylo třeba 300, že by to nedopadlo stejně, protože ti securiťáci byli údajně pod vlivem alkoholu, což je naprosto skandální a prý bylo evidentní, že se prostě chtějí bít. Nevím, kolik jich bylo, ale jestli je tam 150 lidí, nebo 300, už nehraje roli. Pro mne je to prostě nepochopitelné. Tady se všichni pořád diví, že nikdo nechodí na fotbal a když už se na ten fotbal jde, tak to dopadne takto. Jinak, asi souhlasím s Babu ohledně toho alkoholu, na vstupenkách je tuším napsáno, že je zakázáno jít na fotbal pod vlivem, takže třeba i to jedno pivo by mohl být problém. Nicméně mám dojem, že jsem kdysi někde četl, že je tam hranice 2 promile, tak nevím, myslím, že by bylo vhodné to někde zjistit, jak to vlastně opravdu je. Závěrem ještě dodám, že by se tento exces měl řešit a to klidně i na úrovni klubů, protože stalo se to jednou a pokud se to nebude řešit, může se to stát i podruhé a ne jen v Olomouci...

  • Greif - 28.10.2013, pondělí, 10:16

    Já bych typoval 150-170 .. jinak někteří securitas byli vážně silně nažhaveni .. lístky nebyli slevněny jen prostě nechtěli prodávat ty za 90 prý nemají proto sem musel letět na hlavní pokladnu a přivést hlidi co to mají na starosti a dát do pořádku ..

  • Jerry1984 - 28.10.2013, pondělí, 08:42

    Šovki: kdyby nás bylo víc, tak si netroufnou.. bylo nás hodně málo na termín a počasí, loni touto dobou už byla prakticky zima, takže nevím na co si stěžovat, sekuritka bude všude stejná.. já se o ně radši vůbec nezajímám. Je mně to jedno, z kama vylezli.. ale kdyby nás tam bylo 200-300 třeba tak si piš že tam jen stojí a určo si tolik nedovolí. Ale určitě se dají podniknout nějaké právní kroky. Na mně tam vyrypoval nějaký odhadem 14-18 letý sigmák, hodil pivo, nevím o co se snažil, ale stál moc daleko od klece, takže nebyl slyšet, na to su asi moc starý, dneska už bych mu řekl asi mazej dělat domácí úkoly.. výjezd zatím dle mně nejzajímavější do Olmu, i přes ten nic moc počet, asi fakt zůstanou jen ti nejvěrnější ...

  • Babu - 28.10.2013, pondělí, 08:38

    Sovki, nechtela sem to moc rozepisovat, protoze sem neměla úplne informace. Z mého osobního pohledu to bylo takto: security provokovali už u branky, to je pravda, jak se tam pak strhla zduchacka, tak si nekteri chtěli bouchnout, ale za dvě minuty byl klid.. Pak nás tam jen obcházeli a ocumovali, ale uz se naštěstí o nic moc nesnažili..s tím alkoholem nevim, oni te asi nemusi pustit nikdy, když nadychas byt jen trochu, kvuli navstevnimu radu..druhá věc je ta, ze tady to byla jen očividná buzerace.

  • Šovkovskij - 28.10.2013, pondělí, 01:59

    Je vlastně nějaká hranice alkoholu, se kterou tě nepustí? On si ten kámoš totiž koupil údajně dvě vstupenky a dvakrát nadýchal. Ale tam je přece nějaká hranice, ne? Protože, čistě teoreticky, dám si před fotbalem jedno pivo a fouknu taky. On prý měl kolem 0,5 a to mi přijde od security jako výsměch, že ho nepustí na fotbal.... Zmrdi.

  • Šovkovskij - 28.10.2013, pondělí, 01:50

    Oprava: ...proti pořadatelům...

  • Šovkovskij - 28.10.2013, pondělí, 01:46

    V článku to moc rozepsané není, já jsme měl noční, takže jsem se neúčastnil, ale statistika je taková, že jednoho kamaráda na fotbal nepustili, další má prakticky zlomený nos, a mohl bych pokračovat. Pokud taková šikana bude pokračovat, je důležité se proti ní vehementně ozvat. Jaké oficiální kroky podnikne Fan-club proti fanouškům, aby se jich zastal? To svinstvo, které olomoučtí psychpati předvedli, se musí řešit. Jednak proto, aby si tito blbečkové nemysleli, že když dojdou na fotbal, že si do fanouška Slovácka mohou fyzicky rýpnout, ale celkově. Další kamarád se s těma, musím konstatovat, opilýma sekuriťákama přetahuje o vlastní šálu, tak kde to kurva jsme? Pokud ani Slovácko, jako klub, nepodá nějakou stížnost, beru to jako výsměch. Tohle jsou totiž věci, které se MUSÍ řešit!

  • juancarlos - 27.10.2013, neděle, 23:09

    securitka měla od první chvíle chuť něco vyprovokovat, stává se to jakýmsi pravidlem na našich stadionech, zřejmně si potřebují obhájit svou existenci a ten svůj mizerný žold.Gumy!

Další články:
24.02.2014, pondělí, 16:55 - Minirozhovor s hráči před jarní částí GL
24.02.2014, pondělí, 12:00 - Report ze zápasu s Jabloncem + video
03.02.2014, pondělí, 06:04 - FANATICOS CUP 2014
09.12.2013, pondělí, 21:55 - Podzim 2013 ve fotografiích
25.11.2013, pondělí, 16:55 - Report ze zápasu se Slavií Praha + VIDEO
VIDEA
Další články
 R.I.P. Mira Šoustek 30.11.2011, středa, 11:26  
   R.I.P. Mira Šoustek
Report ze zápasu s Mladou Boleslaví + VIDEO 06.12.2011, úterý, 20:23  
  Report ze zápasu s Mladou Boleslaví + VIDEO
Nová Mikina Sektor B3 16.10.2017, pondělí, 20:00  
  Nová Mikina Sektor B3
BLOG FANOUŠKŮ
1. FC Slovácko získalo významn... 30.10.2020, pátek, 11:02  
  1. FC Slovácko získalo významn...
Slovácko výrazně posiluje aneb... 01.04.2018, neděle, 13:44  
  Slovácko výrazně posiluje aneb...
přidej vlastní článek
DISKUSE
05.11.2020, čtvrtek, 16:42 - Šovkovskij
Děkuji, za pozitvní (komentáře), jsem velice rád!:-)
02.11.2020, pondělí, 20:29 - Rado
vtipný aprílový článek od bloggera
31.10.2020, sobota, 08:16 - brouček
super
06.08.2020, čtvrtek, 07:01 - riedlss
Kolja: http://www.fcslovacko.cz/clanek/informace-k-prodeji-permanentek/7779.html
06.08.2020, čtvrtek, 05:46 - Kolja
Zdarec chci se optat bude prosím ještě možnost vyměnit permanentku b3 diky za odpoved
všechny komentáře
SUPPORTERS.CZ
http://www.supporters.cz/
FOTOGALERIE
Fanaticos Cup 2016

Invaze do Ševcova!
FCS - Plzeň
Invaze do Brna
kompletní fotogalerie
FCSLOVACKO.CZ
05.08.2021, čtvrtek, 11:21
Petržela: V Plzni musíme být produktivně...
02.08.2021, pondělí, 18:41
VIDEO: Michal Kohút nejen k vítězné tref...
02.08.2021, pondělí, 08:00
VIDEO: Jan Kalabiška po zápase s Dynamem
 
Více na fcslovacko.cz
FCSLOVACKO.COM
12.09.2024, čtvrtek, 08:31
Výjezd do Hradca
11.09.2024, středa, 10:54
Posila Slovácka vzhlížela k ba...
10.09.2024, úterý, 10:06
Dušan Melichárek: Trenérská pr...
 
Více na fcslovacko.com
© 2008 Copyright fanaticos.cz & eLucky
FCSlovacko.com - FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe